Разлика между версии на „Сет Годин“

Нова страница: '''Сет Годин''' (англ. Seth Godin, р.1960) е американски специалист по маркетинг и автор на м...
(Нова страница: '''Сет Годин''' (англ. Seth Godin, р.1960) е американски специалист по маркетинг и автор на м...)
(Няма разлика)
23 650

редакции